Banca Agricola – Raiffeisen

– Banca Agricola Raiffeisen efectueaza instruirea si asigura echipamentele necesare derularii activitatii de acceptare;
Emiterea de carduri pentru persoanele juridice Banca ofera clientilor sai persoane juridice carduri sub sigla VISA si EUROCARD/MASTERCARD, putand avea atasate conturi denominate in lei sau USD. Cardurile reprezinta chei de acces la disponibilul din conturile atasate, putand fi utilizate pentru tranzactii comerciale si/sau eliberare de numerar 24 ore pe zi, atat pe teritoriul Romaniei cat si in intreaga lume (in functie de tipul cardului), imbinand siguranta operatiunilor si confortul renuntarii la manipularea de numerar.

Cardul VISA Business – lei

Folosind cardul in lei VISA Business Banca Agricola puteti efectua chelltuieli cu deplasarile si retrageri de numerar de la ghiseele bancilor si de la automatele de eliberare a numerarului. Cardurile pot fi emise pentru unul sau mai multi salariati ai firmei Dvs.
Cardul in lei VISA Business Banca Agricola:

– este acceptat pe intreg teritoriul Romaniei, in magazinele ce prezinta sigla VISA, la ghiseele bancilor si prin intermediul automatelor de eliberarea a numerarului; – face calatoriile de afaceri sigure – nu mai este nevoie de avansuri in numerar pentru angajatii Dvs.; – control asupra cheltuielilor – puteti limita plafonul de cheltuieli la nivelul fiecarui utilizator in parte, iar in baza rapoartelor de activitate puse la dispozitie de banca puteti verifica realitatea si oportunitatea acestora.

Cardul VISA Business – valuta

Cardul in valuta VISA Business Banca Agricola va aduce siguranta deplasarilor in strainatate prin eliminarea necesitatii detinerii numerarului in valute convertibile.
Cardul in valuta VISA Business Banca Agricola:

– este acceptat in intreaga lume, oriunde este afisata sigla VISA; – face calatoriile de afaceri sigure – nu mai este nevoie de avansuri de numerar in valuta catre angajatii Dvs.; – control asupra cheltuielilor – puteti limita plafonul de cheltuieli la nivelul fiecarui utilizator in parte, iar in baza rapoartelor de activitate puse la dispozitie de banca puteti verifica realitatea si oportunitatea acestora. – elimina comisioanele pe care le-ati fi platit la procurarea valutelor tarilor in care va deplasati

Cardul MAESTRO – lei

Prin intermediul cardului MAESTRO puteti plati salariile angajatilor Dvs. direct din contul de la banca. Datele corespunzatoare pot fi preluate din aplicatia de salarii si transmise Bancii Agricole Raiffeisen prin orice metoda informatica disponibila.
Plata salariilor prin cardul MAESTRO Banca Agricola va aduce urmatoarele beneficii:

– economie de timp, prin simpla completare a ordinul de plata; – siguranta operatiunilor, eliminand riscul implicat de manipularea numerarului; – confidentialitatea salariilor; – salariatii Dvs. pot beneficia de facilitatea de iesire in descoperit acordata individual de banca;

Daca sunteti interesat, contactati unitatile Bancii Agricole Raiffeisen din intreaga tara sau Serviciul Emitere Carduri la numerele de telefon (01 ) 302 52 86, ( 01 ) 302 52 87 sau fax ( 01 ) 322 43 07.